Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Η Cowa Hellas A.E. ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1979 τη στιγμή που στην Ελλάδα η έννοια του επαγγελματικού καθαρισμού δεν υπήρχε. Πρωτοπορώντας στην αγορά, η εταιρεία Cowa Hellas αναπτύχθηκε και καθιερώθηκε ως μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής υπηρεσιών στον τομέα της διαχείρισης εγκαταστάσεων (facility management) σε όλη την Ελλάδα.

50832678 s

Τα εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού, απολύμανσης, κηπουρικής κ.α. της εταιρείας, αποτελούνται από οργανωμένες ομάδες με έμπειρο, εκπαιδευμένο και αξιόπιστο προσωπικό, που χαρακτηρίζεται από υπευθυνότητα και ευγένεια. Οι εργαζόμενοι στην Cowa Hellas αποτελούν ενεργούς και πολύτιμους αρωγούς της εταιρείας, καθώς οι περισσότεροι από αυτούς βρίσκονται επί σειρά ετών κοντά της.

Θέλοντας να συνεισφέρει στην συνεχή ποιοτική αναβάθμιση των προσφερομένων υπηρεσιών, το εξειδικευμένο προσωπικό της Cowa Hellas A.E. ερευνά τακτικά την αγορά για να ενημερώνεται σχετικά με νέες τεχνολογίες που αφορούν στον μηχανολογικό εξοπλισμό, στα υλικά και στις μεθόδους για την ποιοτική εκτέλεση των υπηρεσιών.

Το όραμα της Cowa Hellas είναι να εδραιώσει στην ελληνική αγορά τη σημασία της καθαριότητας, της υγιεινής και της ασφαλούς λειτουργίας των εγκαταστάσεων του εργασιακού περιβάλλοντος. Παράλληλα, στοχεύει να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των πελατών της στον επαγγελματικό χώρο τους, δημιουργώντας αξιοσέβαστους, ευχάριστους και υγιεινούς εργασιακούς χώρους. Όλα τα συνεργεία μας εποπτεύονται τακτικά ώστε οι εργασίες να είναι σωστά συντονισμένες και αποτελεσματικές ακολουθώντας τις σωστές διαδικασίες.

Ένα καθαρό και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον συμβάλλει:

  • Στην καλή εντύπωση πιθανών πελατών και συνεργατών για τις επιχειρήσεις που επισκέπτονται
  • Στην υγεία και ποιότητα ζωής του προσωπικού
  • Στην αύξηση παραγωγικότητας των εργαζομένων

Ο μεγάλος αριθμός προσωπικού και οι έμπειροι επόπτες δίνουν στην COWA το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα να ανταποκριθεί άμεσα και αποτελεσματικά σε οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

56631244 s