Τεχνικές Υπηρεσίες

Ηλεκτρολογικές & Μηχανολογικές Υπηρεσίες

23500932 s min
23500932 s min

Παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες συντήρησης ηλεκτρολογικών συστημάτων και εξοπλισμού, διασφαλίζοντας την καλή λειτουργία των εγκαταστάσεων.

Οι έμπειροι και πιστοποιημένοι ηλεκτρολόγοι μας, διεξάγουν έλεγχο και εντοπίζουν τη βλάβη στην ηλεκτρολογική σας εγκατάσταση. Στην περίπτωση που χρειαστεί προχωρούν σε επανέλεγχο, συντήρηση, επιδιόρθωση ή ακόμα και σε αποξήλωση της παλαιάς ηλεκτρολογικής εγκατάστασης και αντικατάσταση αυτής.

Αναλαμβάνουμε ηλεκτρομηχανολογικά έργα κίνησης, υποσταθμούς, υπόγεια δίκτυα, φωτισμούς, γεννητριών, αντικεραυνικής προστασίας, γειώσεων και αδιάλειπτης τροφοδοσίας (UPS).

Επίσης, υποστηρίζουμε συστήματα ασφάλειας κλειστού κυκλώματος (CCTV), πυρανίχνευσης, πυρόσβεσης, αυτοματισμού, ελέγχου κτιρίων (BMS) και ελέγχου πρόσβασης (Access Control).

Υδραυλικές Υπηρεσίες

79515413 s min
79515413 s min

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους επισκευή και συντήρηση των υδραυλικών σας εγκαταστάσεων, όπως:

 • Επισκευή τυχόν διαρροών στις σωληνώσεις
 • Επισκευή ειδών υγιεινής και μπαταριών
 • Επισκευή και αντικατάσταση των στηλών αποχέτευσης και των υδρορροών
 • Εγκαταστάσεις πυρόσβεσης (πυρασφάλεια κτιρίων) κ.α.
 • Υδραυλικές εγκαταστάσεις

Μονάδες Κλιματισμού (HVAC)

46042545 s min
46042545 s min
 • Εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων κλιματισμού και εξαερισμού
 • Κατασκευή και τοποθέτηση δικτύων αεραγωγών
 • Κατασκευή και τοποθέτηση ανεμιστήρων κλιματισμού, στομίων, ηχοπαγίδων, χοανών κλπ
 • Τοποθέτηση μονάδων και φίλτρων UV
 • Επισκευή επαγγελματικών μονάδων κλιματισμού
 • Απολύμανση επαγγελματικών μονάδων κλιματισμού

Επισκευή και Αντικατάσταση Υαλοπινάκων

55591108 s min
55591108 s min

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει με συνέπεια, επί σειρά δεκαετιών, τις εργασίες που αφορούν την αντικατάσταση υαλοπινάκων και κουφωμάτων, προσαρμοσμένα κουφώματα, αρχιτεκτονικά κουφώματα καθώς επίσης και τις εργασίες που αφορούν τη δημιουργία και διαμόρφωση διαχωριστικών συστημάτων των χώρων γραφείων, εσωτερικών χωρισμάτων και εξωτερικών αίθριων.

Εγγυόμαστε το άρτιο αποτέλεσμα των κατασκευών, καθώς διαθέτουμε τεχνογνωσία, εμπειρία και εξειδικευμένο προσωπικό, αντιμετωπίζοντας κάθε έργο με υπευθυνότητα.

Διαθέτουμε πολλές επιλογές υλικών, τόσο στον τομέα του υαλοπίνακα όσο και στον τομέα του κουφώματος, είτε χαλύβδινου είτε αλουμινίου.
Παρέχονται επίσης, συμπληρωματικά προϊόντα των κουφωμάτων και υαλοπινάκων, όπως σίτες, μεμβράνες, μπάρες εισόδου, προστατευτικά για COVID 19.

Παρέχουμε συμβουλευτική που αφορά την κατάλληλη επιλογή υαλοπινάκων και κουφωμάτων, ανάλογα με το αποτέλεσμα ασφάλειας, μόνωσης και διαφάνειας που θέλουμε να επιτύχουμε.
Τηρούμε τις αυστηρότερες προδιαγραφές των υλικών μας παρέχοντας πιστοποιητικά, όπου αυτό απαιτείται.

Ανακαινίσεις

85557151 s min
85557151 s min

Προσφέρουμε καινοτόμες και λειτουργικές λύσεις και έχουμε την εμπειρία να καλύψουμε τις ανάγκες ανακαίνισης επαγγελματικών εγκαταστάσεων, ανεξαρτήτως μεγέθους, σχεδιάζοντας σύγχρονες κατασκευές και παρέχοντας νέα αισθητική στους χώρους εργασίας σας.

Ο σχεδιασμός, η κατασκευή και το τελικό αποτέλεσμα της αναδιαμόρφωσης του χώρου σας, θα είναι σύμφωνα με το χρονικό διάγραμμα που θα έχει οριστεί καθώς επίσης και εντός του προϋπολογισμού που θα έχει συμφωνηθεί, διασφαλίζοντας ότι όλα τα έργα και τα υλικά είναι των υψηλότερων προδιαγραφών.

Ένας έξυπνος σχεδιασμός στο χώρο εργασίας προδιαθέτει τη μεγιστοποίηση της απόδοσης και της παραγωγικότητας, λόγω του ευχάριστου και λειτουργικού περιβάλλοντος που δημιουργείται για την επιχείρησή σας.

Πυροσβεστήρες

89702659 s min
89702659 s min

Ο πυροσβεστήρας είναι μια ενεργή συσκευή πυροπροστασίας που χρησιμοποιείται για την κατάσβεση ή τον έλεγχο μικρών πυρκαγιών, συχνά σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Δεν προορίζεται για χρήση σε φωτιά εκτός ελέγχου, όπως αυτή που έχει φτάσει στην οροφή, θέτει σε κίνδυνο τον χρήστη και η οποία απαιτεί την εμπειρία και τη συνδρομή της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι πυροσβεστήρων: η αποθηκευμένη πίεση και η λειτουργία της κασέτας.
Σε αποθηκευμένες μονάδες πίεσης, το αποβλητικό αποθηκεύεται στον ίδιο θάλαμο με τον ίδιο τον παράγοντα πυροδότησης. Ανάλογα με τον παράγοντα που χρησιμοποιείται, χρησιμοποιούνται διαφορετικά προωθητικά.
Με ξηρούς χημικούς πυροσβεστήρες, χρησιμοποιείται συνήθως άζωτο. Οι πυροσβεστήρες νερού και αφρού χρησιμοποιούν συνήθως αέρα. Οι αποθηκευμένοι πυροσβεστήρες υπό πίεση είναι ο πιο συνηθισμένος τύπος.

Οι πυροσβεστήρες χωρίζονται περαιτέρω σε φορητούς και τοποθετημένους στο καρότσι (ονομάζονται επίσης πυροσβεστήρες με τροχούς). Οι φορητοί πυροσβεστήρες ζυγίζουν από 0,5 έως 14 κιλά και, ως εκ τούτου, είναι εύκολα φορητοί με το χέρι.

Εγκατάσταση - συντήρηση δικτύου WiFi

115454907 s min
115454907 s min

Το ίντερνετ υψηλής ταχύτητας είναι πλέον κάτι το απολύτως απαραίτητο! Συσκευές όπως smartphones, tablets και φορητοί υπολογιστές απαιτούν ποιοτική σύνδεση στο ίντερνετ. Έτσι αυξάνονται οι απαιτήσεις για μεγαλύτερες ταχύτητες, μεταφορά δεδομένων, καθώς και η ανάγκη βελτιστοποίησης της ποιότητας κάλυψης σήματος Wi-Fi.

Εάν θέλετε το δίκτυο της εταιρείας σας να είναι σε θέση να ανταπεξέλθει στις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών σας, μία “οποιαδήποτε λύση”, δεν αρκεί! Οι τεχνικοί μας έχουν μεγάλη εμπειρία στο σχεδιασμό και εγκατάσταση δικτύων LAN και Wi-Fi, με πλήρη κάλυψη σήματος. Έτσι, οι φορητοί υπολογιστές, τα tablets και τα smartphones των πελατών σας, θα λειτουργούν εξίσου καλά, σε όλους τους χώρους των εγκαταστάσεών σας, ακόμα και τους εξωτερικούς!

Δεν προσπαθούμε να εντάξουμε σε όλους τους επισκέπτες την ίδια κατηγορία. Ο κάθε πελάτης χρειάζεται διαφορετική ταχύτητα για να χρησιμοποιήσει διαφορετικές υπηρεσίες διαδικτύου – είτε πρόκειται για σερφάρισμα στο ίντερνετ, κατέβασμα ταινιών, πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων μέσω ίντερνετ ή χρήση κάποιου VPN. Το σύστημά μας επιτρέπει διάφορους συνδυασμούς υπηρεσιών διαδικτύου και μια μεγάλη ποικιλία επιχειρηματικών μοντέλων – από δωρεαν σε χρεώσιμο, ή και premium. Είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε πολυεπίπεδες υπηρεσίες που επιτρέπουν τη χρήση δωρεάν ίντερνετ, και στην περίπτωση που υπάρχει ανάγκη, τη μετάβαση σε χρεώσιμη υπηρεσία. Εσείς θα επιλέξετε ποιό μοντέλο είναι πιο κατάλληλο για εσάς και τί ακριβώς επιθυμείτε να προσφέρετε στους επισκέπτες σας.