Διαχείριση Εκδηλώσεων

Σχεδιασμός Εκδήλωσης

Η Cowa Facility Management είναι στην ευχάριστη θέση να δύναται να διοργανώσει τις εταιρικές σας εκδηλώσεις. Οι στρατηγικές της συνεργασίες, δίνουν τη δυνατότητα να απολαύσετε μία άψογα διοργανωμένη εκδήλωση, η οποία θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας. Μπορούμε να αναλάβουμε και να διοργανώσουμε για εσάς από μία εταιρική συνάντηση έως ένα μεγάλο συνέδριο.

Για την εξυπηρέτηση των αναγκών μιας επιχείρησης, έχουμε την ικανότητα και τη δυνατότητα να οργανώσουμε και να πραγματοποιήσουμε άμεσα κάθε είδους εκδηλώσεις, παρουσιάσεις, συνέδρια, coffee breaks, cocktail party, brunch, επίσημα gala, γεύματα εργασίας ή ένα εταιρικό πάρτι.

Σας παρέχουμε προτάσεις με ειδικά σχεδιασμένα menu, μουσικές αποχρώσεις και πολλά άλλα, καλύπτοντας και τις πιο απαιτητικές περιπτώσεις!

Καλλιτεχνική Επιμέλεια

Απογειώστε τις εταιρικές σας εκδηλώσεις με την πληθώρα των επιλογών διασκέδασης που μπορούμε να σας παρέχουμε!

Είτε επιλέξετε ζωντανή μουσική είτε DJ, η εταιρική σας εκδήλωση θα είναι ένα γεγονός που θα παραμείνει βαθιά χαραγμένο στη μνήμη των εργαζομένων σας.

Άλλωστε, οι φωτογραφίες από το Photobooth αλλά και τα extras της εκδήλωσης, θα είναι τα αδιαμφισβήτητα αποδεικτικά στοιχεία.

Ενδεικτικοί Χώροι

Hellenic Motor Museum

Amalias 36

amalias36logofront
amalias36logofront