Υπηρεσίες απολύμανσης, απεντόμωσης & μυοκτονίας

Η Cowa Facility Management, πλαισιώνει το κύριο έργο των υπηρεσιών του καθαρισμού που παρέχει, με την υπηρεσία Pest Control.

To Pest Control είναι μία γενική κατηγορία η οποία περιλαμβάνει την υπηρεσία της απολύμανσης, απεντόμωσης & μυοκτονίας.

Απολύμανση ορίζεται η διαδικασία καταπολέμησης βακτηρίων, μικροβίων, ιών και άλλων παθογόνων μικροοργανισμών.
Η εφαρμογή απολύμανσης, κρίνεται απαραίτητη για τη διατήρηση της υγιεινής και την αποφυγή μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών, ιδιαίτερα σε χώρους αυξημένου συγχρωτισμού, όπως επαγγελματικά κτίρια, μονάδες παραγωγής, πλοία και αεροπλάνα.

Απεντόμωση ορίζεται η διαδικασία καταπολέμησης όλων των εντόμων, (κατσαρίδες, κουνούπια, σκνίπες, κλπ.). Η εφαρμογή της απεντόμωσης γίνεται με ψεκασμό ή εφαρμογή gel.

Μυοκτονία ορίζεται η διαδικασία καταπολέμησης κάθε είδους τρωκτικού που τυχόν θα εισβάλει σε ένα χώρο και η λήψη προληπτικών μέτρων για την παρεμπόδιση πιθανής επαναμόλυνσης. Υλοποιείται με τοποθέτηση δολωματικών σταθμών, κατόπιν μελέτης του χώρου.

Σκευάσματα: Τα προϊόντα που χρησιμοποιεί η Cowa Facility Management, είναι εγκεκριμένα από το Γενικό Χημείο του Κράτους, τα δε απολυμαντικά φέρουν έγκριση από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.). Είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και πληρούν πέρα από τη βελτίωση της ποιότητας και την αποτελεσματικότητα, την συμβατότητα και φιλικότητα των συστατικών τους προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

 

Πιστοποιημένες εργασίες απολύμανσης για τον Covid-19.

 

Στην κρίσιμη και δύσκολη περίοδο που διανύουμε, η Cowa βρίσκεται κοντά σας με την υπηρεσία απολύμανσης και καταπολέμησης κατά του κορωνοϊού SARS-CoV-2, ο οποίος προκαλεί τη νόσο Covid-19. Μέσω της τεχνογνωσία μας, παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις κατά του αόρατου εχθρού που αντιμετωπίζουμε.

Συνιστούμε την εφαρμογή στους χώρους σας με ειδικούς νεφελοψεκασμούς, ώστε να διασφαλίσετε την υγιεινή και την ασφάλεια του εργασιακού σας περιβάλλοντος.

Η Cowa Facility Management κατέχει εμπειρία δεκαετιών, στην απολύμανση, απεντόμωση και μυοκτονία αεροσκαφών και πλοίων παντός τύπου, μονάδων παραγωγής (π.χ. φαρμάκων, τροφίμων κλπ.), επαγγελματικών χώρων και εγκαταστάσεων. Οι υπηρεσίες μας παρέχονται 24/7/365, με άμεση ανταπρόκριση στο αίτημα σας για απολύμανση, απεντόμωση και μυοκτονία των εγκαταστάσεών σας.

Οι εφαρμογές πραγματοποιούνται από εξειδικευμένο προσωπικό της Cowa Facility Management, και με την εφαρμογή εκδίδονται πιστοποιητικά απολύμανσης, βάσει του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (WHO).

Επικοινωνήστε μαζί μας, μέσω email στο sales@cowa.gr ή μέσω τηλεφώνου στο 2109324806, ώστε να προγραμματίσουμε την ειδική απολύμανση του χώρου σας.

Αεροπορία

36587704 s

Ναυτιλία

39333174 s

Εργοστάσια

81426476 s

Κτίρια

94661287 s